Nederlandse Stripprofessional HANS VAN OUDENAARDEN blogt over wat er allemaal komt kijken bij het maken van het nieuwe RHONDA stripverhaal: "REBECCA".

20180829

En dan nog even de albums . . .

Blog vrijwel beĆ«indigd, maar nog even deze posting. Immers zijn er nog enkele, niet onbelangrijke, zaken die op deze weblog gedaan moeten worden om het Rhonda-fenomeen een beetje mooi af te hechten.  De komende weken verschijnen namelijk de gloednieuwe, Nederlandstalige Rhonda-ALBUMS!!! Om te beginnen de dossier-editie . . .
Afgelopen vrijdag alle driehonderd en vijftien dossier-edities van deze  editie Rhonda route 66 mogen voorzien van nummer en handtekening. (AAAARGH!! ) Hier wat plaatjes zodat je alvast een indruk kan krijgen van deze limited edition uitgave!
Deze derde Rhonda-dossier editie bevat, net als de reguliere editie natuurlijk het verhaal Route 66, maar heeft  een afwijkende cover en een heel katern erbij met allerlei speciaal materiaal. Uitgeverij L heeft er weer een prachtig verzorgd boek van gemaakt, met lekkere linnen rug, fijne klassieke schutvellen en titelpagina.
Je treft er veel (in dit land) tot nu ongepubliceerde Rhonda-platen en zelfs een interview waarin Hans van Oudenaarden de stoute schoenen aantrekt en eens wat moeilijke vragen gaat stellen aan VanO.
De Rhonda "meisje van papier" spin-offs, eerder voorgepubliceerd in de Strip Glossy staan er ook in, in dat dossier katern. In klein formaat.
Ik geloof dat het boek, vanaf deze week, hier en daar al te koop is. Ik zal in ieder geval op het aanstaande festival van Veldhoven (de zondag) en Breda (beide dagen) in de Eppostand zitten om  een dedi voor je te zetten in alle Rhonda-albums die je daar aanschaft.
En voor de completisten, de voorzichtigen, de twijfelaars.  Voor wie Rhonda  altijd best interessant vond, maar aarzelde om te beginnen aan de serie.
DIT NUUUUUUUUUUUUU is misschien een interessant moment om de serie Rhonda aan te schaffen.  Het verhaal is NU compleet, alle voorafgaande speciale edities zijn NU nog (net) te verkrijgen tegen normale prijzen direkt van de uitgever. Ik ga NU de komende weken naar de festivals om te signeren. Ik bedoel maar . . . Stel je eens voor . . . De serie Rhonda integraal, en gesigneerd en in eerste druk in je kast. 
Zo lang de voorraad strekt.

2 comments:

Michel Gastkemper said...

De prijs noem je maar niet... die zal wel een stuk hoger liggen dan het normale album. En dan drie tegelijk, dat loopt in de papieren.

Unknown said...

Wauw Hans, mooi zo'n trilogie. Kom 'm ophalen en laten signeren komende zondag. Vroeg uit de veren derhalve, want de rij kon weleens lang gaan worden.