Nederlandse Stripprofessional HANS VAN OUDENAARDEN blogt over wat er allemaal komt kijken bij het maken van het nieuwe RHONDA stripverhaal: "REBECCA".

20160314

Rhonda crowdfund-actie in Frankrijk eh . . . tamelijk succesje!!!

De laatste dagen opeens nog een soort eindsprint, maar de Rhonda/Sandawe crowdfundactie intekentermijn is nú dan echt gedaan!  En er is een prachtig bedragje binnen. Nouja, er is een méér dan prachtig bedrag binnen, eigenlijk. De zaak is met een royale 218 % overtekend!  Maar het zit er NU dan echt op! De termijn gesloten!
Nouja, bijna dan! Er staat strikt genomen nog " UN JOUR  avant la clôture ! " op die tellerMaar wer-ke-lijk geen idee of het "technische sluitingsmoment" vannacht om twaalf uur exact is, over gewoon over tien minuten. (Heeeeeel misschien lukt het een allerlaatste intekenaar vandaag toch nog om aan boord te springen, maar dát zou wel een atletisch BD-wondertje zijn, hoor. Zeg maar, Rhonda waardig!)
Nee, het is gedaan met deze Franse geldwerf-actie. Tevredenheid alom! De Franse euro's kunnen worden besteed! We kunnen naar de drukker!!! eh   . . .  Nous pouvons aller à l'imprimante !!!

No comments: