Nederlandse Stripprofessional HANS VAN OUDENAARDEN blogt over wat er allemaal komt kijken bij het maken van het nieuwe RHONDA stripverhaal: "REBECCA".

20160312

Trois jours avant la Rhonda-Countdown !

Even dit nog opkloppen, hoor. Nu kan het het nog.  " Trois jours avant la clôture ! " Vanaf vandaag nog precies drie dagen voordat de intekenperiode het Rhonda-BDMust-Sandawe-crowdfunding project afloopt! Countdown! TIKTAKTIKTAKTIKTAK!
De laatste dagen van m'n crowdfunding project op het Franstalige Sandawe met een hele serie mogelijke Rhonda paketten, albums, prenten, facsimilées, dedicases noem maar op, voor allerlei prijzen. De 100% streefbedraggrens na een tijdje bereikt, hebben de uitgever en ik halfverwege de periode de intekenaars nog een Rhonda-coquine-setje beloofd vanaf 200 % grens. Een klein, misschien wat overambitieus, ondeugend grapje om de laatste tweifelende intekenaars nog een beetje op te jutten.
Maar dit grapje komt nu opeens wel in de sfeer van echte serieusheid!!! Vanmorgen stond de teller op 193% . Drie dagen en nog zeven procent erbij en we moeten die ondeugende Rhonda-coquine-set ECHT gaan maken!!! TIKTAK!

3 comments:

Fred Hayer said...

Hallo Hans,
't Is je gelukt. Gefeliciteerd. Grappig dat m'n commissie als x-rated ex-libris bij 't pakket zit. Heb natuurlijk ook zelf ingetekend ;).

Vriendelijke Groet,
Fred Hayer

Hans van Oudenaarden said...

Hee Fred!
En veeeeeel dank voor je Sandawe intekening! Zoals afgesproken, de copyrights van commissionstekeningen bleven van mij, maar jij hebt de originele plaat!!

Fred Hayer said...

Die binnenkort ladingen met geld waard is, als je zo doorgaat. Niet dat ik 'm kwijt wil trouwens.