Nederlandse Stripprofessional HANS VAN OUDENAARDEN blogt over wat er allemaal komt kijken bij het maken van het nieuwe RHONDA stripverhaal: "REBECCA".

20110824

Voorproefjes !

Drukke dagen. Vergeet ik ook nog de hele tijd die "voorproefjes" pagina van deze weblog. Daar moet ik natuurlijk wel dingen op blijven zetten. Bij deze. Diner pagina erbij gezet. Handtekening en logo eronder geplakt.
En zie ik meteen ook dat ik al heel lang beloof iets te gaan vertellen over het verhaal. DAT doe ik de volgende posting. Beloofd.

4 comments:

Michel said...

Hallo Hans,

Je VANO@xs4all.nl doet het blijkbaar niet dus vandaar op deze manier.

Ik ben al tijden stripliefhebber maar door allerlei omstandigheden was dat de laatste jaren een beetje verwaterd.

Nu ben ik weer flink aan het verzamelen en heb afgelopen week in Kampen met de Bob Evers serie kennis mogen maken. Wat een mooie kwaliteit !!
Ik heb alle delen maar direct gekocht en door Frank laten signeren.
Helaas zat je niet op je plek (zeker op een terras hahaha) want anders had ik je graag even mijn persoonlijke complimenten willen geven.
De zeer aardige dame van Boumaar heeft me nog wel geholpen om je op te zoeken maar je was onvindbaar.

Inmiddels begrijp ik dat je met je Rhonda project nieuwe wegen wilt gaan bewandelen. Mij heb je al als fan (en koper) binnen !
Wat een mooie strip wordt dit. Ik kan niet wachten tot je het verhaal klaar hebt en in de verkoop.

Om nog even mee te brainstormen over de nieuwe wegen die je wilt bewandelen met Rhonda: misschien is het een idee om met de mensen van Catawiki.nl contact op te nemen.
Catawiki is voor stripliefhebbers (en andere verzamelaars) een fantastisch medium op het internet om hun verzameling in kaart te brengen.
De mensen achter Catawiki werken constant aan het concept en volgens mij zijn dit soort internet- initiatieven de nieuwe weg om weer schwung in de stripwereld te krijgen. Ze hebben al 12.000 (!!) bezoekers per dag.
Misschien kunnen jullie samen wel iets bedenken (b.v. i.h.k.v. hun "Dagaanbieding" en anders heb ik wel idee├źn :-). Ik heb overigens geen enkel belang bij Catawiki behalve als gebruiker.

Tot slot: ik heb interesse in je VANO originelen maar ik kan er niet precies achter komen wat de prijsstelling is. Hoe kom ik daar nu achter als je email niet werkt?

Ps. Ik hoop je in Breda (of morgen in Valkenswaard?) te treffen om mijn complimenten nog even hoogstpersoonlijk over te brengen.

Met hartelijke groet,

Michel

Otto said...

Hoi Michel,

Hans is niet aanwezig in Valkenswaard. Hij geniet van een korte vakantie. In Breda zal hij op zaterdag te zien zijn op de Kunststripbeurs in het Graphic Design Museum (een steenworp van het Chasse Theater waar de hoofdbeurs plaats vind).
Neem meteen de hele BE serie mee, ik weet zeker dat Hans die met veel plezier voor je zal signeren.

Otto said...

Watch the movie:

http://kck.st/pQSxVq

Hans van Oudenaarden said...

@ Michel:
Mailtje naar je onderweg.
@ Otto :
Dank voor je antwoord aan Michel. Goed filmpje, trouwens. Klassieke strip als stervende kunstvorm. Onduidelijkheid en verwarring voor makers en publiek. En toch. Gek genoeg voel ik juist NU ook op een of andere manier een soort opwinding in de lucht hangen. Alsof we NU ook aan de vooravond van nieuwe dingen beginnen te komen. Heel onscherp. Iets dat geboren zal worden uit deze chaos. Zo'n wilde westen, "frontier" gevoel.