Nederlandse Stripprofessional HANS VAN OUDENAARDEN blogt over wat er allemaal komt kijken bij het maken van het nieuwe RHONDA stripverhaal: "REBECCA".

20161012

Nog een paar nachtjes slapen voor het Rhonda-sketchbook!

Omdat het nieuwe album nog niet klaar is: Het Hans van Oudenaarden Rhonda sketchbook!
Verschijningsdatum aanstaand weekend in Breda ter gelegenheid van de Stripdagen. Het boek heeft 36 pgs binnenwerk, waarvan 7 pgs zww inktwerk preview van het nieuwe verhaal, 2 pgs zww inktwerk van een Rhonda spinoff, de layout van een ondeugende Rhonda pagina  en een heleboel schetsen.  Oplage beperkt.  Prijs wordt 29,95 ! Hier, speciaal voor jou, trouwe lezer van deze blog, alvast een uitgebreide voorproef:
Voorkant:

Achterkant:

 Wat van het  binnenwerk:

Kom het even bekijken en even gedag zeggen als je komend weekend naar het festival komt. Ik heb begrepen dat uitgeverij BD-Must óók een stand heeft, dus het Franstalige Rhonda artbook en de Rhonda portfolio enzo, zullen ook ergens op het festival Breda te krijgen zijn! 
Ik ben beide dagen ingehuurd om, bij aanschaf van een produkt, werkelijk overal dedi's op te zetten, maar let op: zondagmiddag moet ik een uurtje voor sluitingstijd weg.

6 comments:

Michel Gastkemper said...

O, dat nieuwe verhaal gaat wel heel mooi worden, dat zie ik nu al! Dank voor al het mooie werk.

Kees van den Bos said...

Ik kom op zaterdag meteen om 10 u. en 'guess what...' onze zoon van 16 jaar komt ook mee. Zal ik hem in de rij voor Vano zetten of toch maar bij Eric H. ?? Ach, hij is al 16 en toen ik zo oud was....tja.

Kees van den Bos said...

Soms lopen dingen iets anders, zo ook in Breda. Wel het boek aangeschaft maar het niet aangedurfd om in de ellenlange rij te gaan staan voor Vano. Zoonlief werd net ziek voor het weekend, dus plan B van stal gehaald. Veel boeken binnen geharkt maar niet veel dédicases , wel even babbelen met oa Danker Jan, Peter N., Eric, Mark R., Arboris en Sherpa. Volgende keer toch maar de hele dag blijven, want nu moet ik waarschijnlijk wachten tot begin maart in Rijswijk. Ik heb je overigens nog een e-mail toegestuurd over de 7 nieuwe platen. En Rebecca schrijft in een bekende taal...dat wordt nog machtig interessant. Start van voorpublicatie zal binnenkort wel in Eppo aangekondigd gaan worden. Wordt het nog dit jaar of 'gewoon' in 2017?

Kees van den Bos said...

Ach, ergens in 2017 had je al geantwoord bij de vorige post. Ik val in herhalingen zie ik (gelukkig zelf, dat dan weer wel).

Hans van Oudenaarden said...

Dank, Michel! Kees, Rijswijk moest ik laten schieten, maar neem je boekje gewoon een keertje mee op een volgende beurs!

Kees van den Bos said...

Doe ik Hans. Ik was er ook niet in Rijswijk door een hardnekkig griepje met ook een irritant kuchje nu nog als overblijfsel.