Nederlandse Stripprofessional HANS VAN OUDENAARDEN blogt over wat er allemaal komt kijken bij het maken van het nieuwe RHONDA stripverhaal: "REBECCA".

20161006

Rhonda sketchbook in Breda

Maandagavond teruggetreind van het Chambéryfestival in de Franse alpen, en Breda staat metéén alweer voor de deur! En eind van de maand dan ook nog naar de salon BD in st. Malo! Hoewel druk, ik ben een gezegend mens met al deze aandacht, blogvriend!
Als schrale troost -omdat het nieuwe Rhondaverhaal nog niet klaar is- verschijnt op het Bredafestival,  een limited edition 36 pg. Rhonda schetsboekje. Een goedmakertje voor het lange wachten. Daarin alvast een 7 pg zwzw preview van het nieuwe verhaal, wat losse platen en een boel schetsen. Kom het boekje even checken als je toch naar Breda gaat, volgende week!

2 comments:

Kees van den Bos said...

De honger wordt een beetje gestild. Hoewel honger, meestal lekkere trek natuurlijk hier in het decadente Westen. Echte honger....ach vul zelf maar in. Zie je volgende week in Breda en al enig idee wanneer Route 66 start met voorpublicatie in Eppo? Ergens in 2017 dacht ik opgevangen te hebben.

Hans van Oudenaarden said...

@Kees: Ergens 2017 moet lukken. Maar ik durf niks te beloven!