Nederlandse Stripprofessional HANS VAN OUDENAARDEN blogt over wat er allemaal komt kijken bij het maken van het nieuwe RHONDA stripverhaal: "REBECCA".

20170306

Rhonda in het Stripjournaal!

https://stripjournaal.com/2017/03/04/podcast-hans-van-oudenaarden/
Okee, nuuuuuuuuuuuuuuu is wel weer even genoeg met de mediastilte op deze blog rondom Rhonda en mezelf! Veel dank alle aardige fans, die zich bezorgd afvroegen hoe het met mijzelf en onze Amerikaanse strip-schoonheid ging. Wees gerust. Ik ben zeer gezond  en ook Rhonda is in prrrrrrrima conditie.
https://stripjournaal.com/2017/03/04/podcast-hans-van-oudenaarden/
De afgelopen maanden bleken echter zo druk met allerlei non-stripzaken, dat het bloggewijs communiceren met de wereld er gewoon even bij in schoot. Ik hoef het niemand uit te leggen. Het leven is een koppige verstoorder van ieders mooie blog-plannen.

https://stripjournaal.com/2017/03/04/podcast-hans-van-oudenaarden/
Maar nu. Waar weer te beginnen? In deze eerste, nieuwe posting maar even bij het meest recente Rhonda nieuwtje misschien?
Afgelopen donderdag had ik Robin Vinck van het Stripjournaal hier in de VanO studio op de koffie. Het stripjournaal wilde een podcast opnemen, om me es te vragen hoe het ermee stond. met mij, met de nieuwe Rhonda en met Frankrijk enzo. Het werd een leuk gesprek, waarin ik eea kon laten zien en wat kon vertellen over geschiedenis en toekomst van m'n werk.
https://stripjournaal.com/2017/03/04/podcast-hans-van-oudenaarden/
En het Rhonda- podcast-gesprek bleek uiteindelijk ook nog een klein beetje te gaan over dit vreemde mormeltje. Mag ik je voorstellen, bloglezer: Dit hier is schapendoespup Fiep, die sinds een paar maandjes de nieuwe VanO-studio hond is geworden.

3 comments:

Kees van den Bos said...

Witte rook uit Studios Vano. Yeah. 'Goed gedaan jochie' zouden ze zeggen. Mooi dat het verhaal af is, 'alleen' nog inkten , letteren en inkleuren dan. Van de zomer misschien al start voorpublicatie in Eppo of misschien al iets eerder?? Ik heb in mijn agenda al met potlood (of mag ik al 'inkten'?) Stripdagen 2018 ingevuld voor de albumuitgave. Aardige gok?

Hans van Oudenaarden said...

Dank voor je onophoudelijke aandringen me weer digitaal te vertonen, Kees! Daar ben ik weer, hoor! Najaar 2017 komt Rhonda in Eppo! Het album een paar maandjes daarna!

Kees van den Bos said...

Was het zo erg? ha-ha-ha....nee, ik had er alle begrip voor en zeker ook nog met Fiep 'in the house' had je je handen vol. Najaar 2017 voorpublicatie en dan zoals ik al vermoedde op de Stripdagen in 2018 de albumuitgaven. Top. Ik kan wel wachten, dit in tegenstelling wat de meeste mensen roepen.... maar ik kijk er natuurlijk wel naar uit!