Nederlandse Stripprofessional HANS VAN OUDENAARDEN blogt over wat er allemaal komt kijken bij het maken van het nieuwe RHONDA stripverhaal: "REBECCA".

20111020

Rhonda en RIK RINGERS???

Even tussendoor. Commission (speciale tekening op bestelling) gedaan voor een erg aardige fan, die ook erg fan van Rik Ringers is.
Rik Ringers moest erop, en Arie Roos, maar ook Rhonda als Ursula Andress en Italiaans ijs en misschien dan wat dierbare Rik Ringers albums erbij EN dat allemaal aan de baai van het pittoreske Italiaans Ischia. Ennnn of het misschien dan een beetje een spannend verhaaltje kon lijken.
Niet bestemd voor publicatie, kun je met commissions je characters een beetje voor je karretje spannen. Ze es gek laten doen. Dit zien de andere striplezers toch nooit. En ik ben dol op Rik Ringers. Tibet is/was een ge-wel-di-ge tekenaar. Leuk klusje.

5 comments:

Anko said...

Arie die ijs morst op een stripboek, laat Jan het maar niet zien!

Mooie plaat, absoluut. (Zal het niet verder vertellen dat hij hier staat.)

Otto said...

Gefeliciteerd Anko met deze mooie aanwinst! Hij is schitterend.

Anko said...

Sorry Otto, ik bedoelde dat hij hier op deze blog staat, reagerend op de tekst van Hans: "dit zien de andere striplezers toch nooit". ik wou wel dat hij hier in huis stond, maar helaas........

Otto said...

OK Anko, gefeliciteerd bij wie die prent dan ook prijkt!

Hans van Oudenaarden said...

Dank, vrienden, voor de aardige woorden!