Nederlandse Stripprofessional HANS VAN OUDENAARDEN blogt over wat er allemaal komt kijken bij het maken van het nieuwe RHONDA stripverhaal: "REBECCA".

20151204

Wafels, warme wijn en dedicases.

Er is me plechtig beloofd dat ik méér dan vorstelijk en in de v e r w a r m d e tent kom te zitten!

Komend weekend, en de dagen ervoor, in Brussel. De altijd gezellige kerstmarkt op het Place Dumon!!! Warme wijn en wafels, worst en bier, overal lampjes en natuurlijk eindeloos veel van die knusse kramen ambachtelijk geproduceerde spulletjes.
En jazeker, Brussels' meest ambitieuze strip uitgever, BD must, zal er ook staan met een kraam met mooie, ouderwets gefabriekte, ambachtelijkheden: stripboeken.  En ter plaatse kunnen die boeken dan, door de aanwezige auters, ook nog even worden voorzien van een persoonlijke kerst-"dedi". Speciaal voor jou! Wil je het nog  kerst-achtiger hebben?
Hee! Wil je een klein beetje een daad van verzet plegen tegen de vreugdeloze baardmansen van moordenaarsclubje Daish? Kom lekker wijn drinken en wafeltjes eten op de kerstmarkt in Brussel komend weekend! Ik zit er twee dagen. Teken ik wat in je Rhonda-boek!

2 comments:

Kees van den Bos said...

Rhonda in zo'n kerstpakje a la Liberty Meadows of Dick Heins....ik ben zeer benieuwd. Je hebt zeker al wat opzetjes gemaakt voor Rhonda in kerstsferen of in Brussel natuurlijk?

Hans van Oudenaarden said...

Op de Brusselse kerstmarkt een erg gevarieerd publiek. Stripliefhebbers/deskundigen eigenlijk in de minderheid. Veel kerstkadootjes-kopers. Iedereen was meteen al extatisch met een snel standaard schetsje!