Nederlandse Stripprofessional HANS VAN OUDENAARDEN blogt over wat er allemaal komt kijken bij het maken van het nieuwe RHONDA stripverhaal: "REBECCA".

20150212

Eppo en Bulles en Val

Paspoort weer opgezocht.  Morgen met de Thalys/TGV naar st Denis en Val, vlak bij Orleans, voor het Bulles en Val festival. Weekendje poppetjes tekenen in albums. Erg benieuwd wat de Fransen dáár van Rhonda gaan vinden.
Vanaf Eppo vijf staat de voorpublicatie van Rhonda 2: Rebecca, dan ein-de-lijk te gebeuren, blogvriend. Misschien moest ik telkens parallel, of iets voorafgaand aan zo'n Rhonda-Eppo episode voorpublicatie, op deze blog, maar es af en toe iets vertellen over die episode. een soort making-of in stukjes en brokjes.  Schetsjes, doku, scenariobeslissingen. Is dat geen idee? Hmmm.

3 comments:

Kees van den Bos said...

Prima idee Hans. Zoiets als Henk Kuijpers achteraf doet in de Luxe edities en ook Robbert Damen laat op zijn blog telkens het een en ander (vooral Guardian) zien.

Hans van Oudenaarden said...

Misschien maar doen, dan!

Kees van den Bos said...

Alvast een voorproefje in de komende Eppo las ik gisteren. En natuurlijk 'Help Me, Rhonda' maar weer eens uit de kast gehaald om weer helemaal in het verhaal te komen.