Nederlandse Stripprofessional HANS VAN OUDENAARDEN blogt over wat er allemaal komt kijken bij het maken van het nieuwe RHONDA stripverhaal: "REBECCA".

20150127

Bloot en Angoulême !

PS: voorpublicatie van Rhonda 2 komt  nu ècht dichterbij ! Hier dus weer, speciaal voor de blog, een sluiertipje. Sht. Opeens geen idee of deze scene misschien te bloot is. Eppo zal wel lukken, maar  wellicht moet  ik dit allemaal voor het album straks wel  bijwerken. Hoe doet Henk Kuipers dat?  Niet elk land heeft daarvoor dezelfde regels immers. Beste kans op een blote Rhonda? Eppo kopen!!!!
Overmorgen vliegen vakbroeder Daniël vd Broek en ik trouwens met Air France naar Bordeaux, om een paar dagen onze boeken te gaan signeren in het hart van het Franstalige BD gigantisme: de beurs van Angoulême ! Donderdagmiddag, vrijdag en zaterdag zitten we ergens in een van die enorme tenten in de stand van uitgeverij BDmust.
Blogvriend, ALS je in de buurt bent, kom even zwaaien!6 comments:

Kees van den Bos said...

Zier er veel belovend uit, Hans. Voorpublicatie vanaf april toch? Bloot? Daar hebben de Fransen in ieder geval weinig moeite mee, ik herinner me zo'n mooi bankbiljet uit het Franse Franc-tijdperk met een strijdende Jeanne d'Arc... En Dirkjan verschijnt nu ook in het Frans. Benieuwd of ze daar dit soort humor waarderen. Lekker de schrijfkramp signeren in het walhalla van de strip: wat wil een mens nog meer. Zondag weer terug en dan ff bijkomen en het grote nagenieten...

Hans van Oudenaarden said...

Dank, Kees!
Inmiddels teruggekeerd en inderdaad onwaarschijnlijk gesloopt.
Het zijn de Duitsers, die iets meer problemen met bloot in strip hebben, had ik begrepen.

Marco said...

Eppo kopen? Abonnement hier, ook goed?
Kijk uit naar Rhonda 2! En niet alleen voor het bloot :-)

Hans van Oudenaarden said...

Dank, Marco!

Kees van den Bos said...

Overigens, verschijnt er nog een album in het Duits na de voorpublicatie in Zack Magazine?

Hans van Oudenaarden said...

Zack-publishers hebben me inderdaad gevraagd of zij de Rhonda albums mochten gaan uitgeven in het Duits. Veel goeds gehoord over deze mensen, dus tot een deal gekomen.
Publicatie van de albums gaat beginnen ergens na voorpublicatie in het blad van verhaal 2.