Nederlandse Stripprofessional HANS VAN OUDENAARDEN blogt over wat er allemaal komt kijken bij het maken van het nieuwe RHONDA stripverhaal: "REBECCA".

20120222

Meepraten over Rhonda !

Jarig geweest gisteren. Ongehoord respectabele leeftijd inmiddels, waar m'n interne gevoelsleeftijd (vijftien) nu nóg weer verder vanaf raakt. (Echt, als ik m'n ogen dichtdoe, voel ik me altijd ongeveer vijftien jaar.) En wat zijn sommige mensen toch ongelofelijk attent tegen deze sociaal taaaaaaaamelijk slordige tekenaar. Langs deze weg, veel dank voor alle berichtjes en telefoontjes nog maar even. Erg aardig!
Ik heb potverdrie trouwens nog wel es op het huisnummer gewoond, wat nu m'n leeftijd is. Niet te geloven.  Lang geleden. In Leiden. Toen ik nog bioloog in de dop was. (Hee! En ik heb nu een héél hoog huisnummer. Als dat een vingerwijzing is, word ik dus extreem oud!)
Commercieel klusje inmiddels in de eindfase. Twintig illu's gemaakt. Alle inktwerk nu gedaan. Alles gescand. Nu, op dit moment, de boel aan het kleuren. Morgen of overmorgen dan uploaden die hap, bidden dat het allemaal naar wens is, en dan weer terug naar mooie Rhonda! YEEAAH!!

OFFFF . . .of zie ik daar nóg een klusje?
PS: Net gehoord. M'n signeren tijdens de Stripdagen in de stand van Stripschrift gaat helaas niet door. Zullen we desondanks dan afspreken in de kantine van die Stripdagen om half vier, blogvriend?  Een van de ideeën uit de reacties van de vorige posting. Een soort life-discussie. Om es vrijblijvend met de benen op tafel, met iedereen die zin heeft, te brainstormen over de toekomst van de strip. Of misschien zelfs meer concreet over de toekomst van MIJN strip. Het beeldverhaal op de drempel van de nieuwe tijd. Wie heeft er ideeen? En wie weet hoe het allemaal verder moet met Rhonda? Totaal informeel, hoor. Het HMR-gesprek. Zaterdag 10 maart, half vier, daar waar de koffie is, Evenementenhal Gorinchem.

3 comments:

Michel said...

@Hans

Ik zou graag willen meepraten maar ik ben helaas dat weekend verhinderd. In Haarlem of Kampen misschien?

Otto said...

Ik kom in ieder geval op zondag in de middag. Hopelijk is het dan minder druk.

Hans van Oudenaarden said...

@Michel: Vind ik wel jammer, dat jij er niet bij kan zijn, bij de HMR-koffie op de Stripdagen! Ik vermoed in jou wel veel betrokkenheid bij het beeldverhaal.
@Otto: Zaterdagmiddag kom je niet ook? Ik ben er alleen op zaterdag!