Nederlandse Stripprofessional HANS VAN OUDENAARDEN blogt over wat er allemaal komt kijken bij het maken van het nieuwe RHONDA stripverhaal: "REBECCA".

20151121

NIIEUWNIEUWNIEUW gratis strip-blad: BK-STRIPS !!!

Gratis en voor niets, zomaar af te halen bij alle stripwinkels en alle  boekenwinkels !  Soms krijg je 'm ongevraagd mee. Soms ligt ie verstopt achter de toonbank. Soms op een stapeltje bij de deur! Maar hij IS er, hoor!!! Vraag er gewoon even naar als je 'm niet meteen ziet liggen !  Vindt zo'n winkelier fijn! De gloedjenieuwe, dikke, gratis Boekenkrant special over STRIPS! Infoblad voor iedereen die van strip houdt: De BKstrips!!!
Vanmiddag, bij de VanO/Rhonda signeersessie bij Donner Rotterdam, dan zullen ze er natuurlijk ook liggen, de BK strips! Pak 'm gelijk even mee straks in Rotterdam langkomt, of bij je eigen boekenwinkel!
HEEE! Da's leuk! Met in dit nummer een preview-fragmentje uit de nieuwe Rhonda ! Een soort clipje van het nieuwe boek! Check het even!
(Wel erg kek trouwens als ik dat zo zie, strips op dat krantenpapier. Beeldverhaal en goedkoop papier. Dat hoort toch nog steeds een beetje bij elkaar.)
Maar veel méér natuurlijk in dit prachtblad!!  Die niet te missen Adri van Kooten Amy Winehouse cover natuurlijk! Hier wat plaatjes! ENNNNN had ik al gezegd dattie gratis was?
(Okeeeeeeeeeeeeee, okee, toegegeven, mijn Caroline werkt natuurlijk bij dat blad. Maar doet er eigenlijk niks aan af, het is gewoon echt ook een leuk krantje hoor. En gratis!)

4 comments:

Kees van den Bos said...

Goede actie om wat bundels mee te nemen. Ik zag net op het Blog van Robbert Damen dat hij van album 3 de eerste twee platen laat zien in potlood. Zeker geen wedstrijdje tussen jullie twee? Zou wel grappig zijn, maar ik denk dat de technieken onderling wat te veel verschillen en dan nog niet eens de andere klussen meegerekend. Maar toch; wie staat er straks het eerst weer in Eppo en wie heeft album 3 het eerst bij de drukker??? Onder het mom van een beetje prikkelen kan geen kwaad....

Anonymous said...

Dat gaat Robbert met gemak winnen, vrees ik.
Caroline van der Lee

Hans van Oudenaarden said...

Inderdaad erg in de klussen nu. Maar straks met vaart van start, hoor!

Kees van den Bos said...

Hahaha, de 'race is on'.....gentlemen!