Nederlandse Stripprofessional HANS VAN OUDENAARDEN blogt over wat er allemaal komt kijken bij het maken van het nieuwe RHONDA stripverhaal: "REBECCA".

20131007

Waar te beginnen?

Waaaaaaaaaaaaaaaar te beginnen, blogvriend? Deze HMR blog loopt nu wel monumentaal en hopeloos achter! En dat terwijl er op Rhonda gebied nog wel van alles te gebeuren staat de komende tijd! Een ALBUM presentatie  bijvoorbeeld in Breda over twee en halve week!! Hier zie je het vrijwel definitieve ontwerp voor de buitenkant van de Nederlandstalige DLC hardcover editie. Lettering, rood randje. Ik ben er blij mee.
En ja, het was druk! Er waren commerciele klussen. En ja, het nieuwe Rhonda-verhaal moest ook even goed worden opgestart (Jazeker! Rhonda deel twee is in productie). Maar toch, de zaak zo laten versloffen, Hans. Ik moest me schamen!
Misschien dan gewoon maar dit schutvel-ontwerp voor de Rhonda Special Edition tegen je aangooien. Ik kon het niet laten. Klassiek europees van kleur en opmaak. Over die tekeningetjes valt nog wel wat te vertellen.  Klik bijvoorbeeld eens HIER.

Binnenkort echt meer!

2 comments:

Michel Gastkemper said...

Geeft niks hoor, zolang de berichten goed zijn en er naar komend werk uitgekeken kan worden! Rob van Bavel onthulde in de Eppo al dat er een tweede deel komt. Moet ook wel, want het eind van het eerste deel was nogal onbevredigend. Maar daardoor smaakt het wel naar meer. Ik vind deze cover trouwens de mooiste van allemaal. Zo sophisticated. Dus nog een reden om de luxe editie aan te schaffen.

Hans van Oudenaarden said...

Dank! Het einde van deel 1 was inderdaad wat rauw. Wordt allemaal hopelijk goed uitgelegd in het begin van del twee. Inderdaad hier nu op de tekentafel.
De Special edition krijgt trouwens een andere cover dan de standaard editie!