Nederlandse Stripprofessional HANS VAN OUDENAARDEN blogt over wat er allemaal komt kijken bij het maken van het nieuwe RHONDA stripverhaal: "REBECCA".

20130701

Covers

Nog wat schetsen die toch maar niet gebruikt gaan worden voor de cover van het album.Okee, bovenstaande begint misschien  in de buurt te komen. Hoewel . . . als ze nou links zou staan, de lezer zou aankijken en een wapen zou hebben! Hmmmm.
Tussendoor maar even een covertje voor de komende Eppo. Valt onze Rhonda nou alweer van een gebouw af?

2 comments:

Otto said...

De Eppo cover vind ik eerlijk gezegd de minste van de drie en zou een generieke superhero comic cover kunnen zijn. Ze kunnen wel de eindeloze blokken met tekenen erop en tekst kwijt waardoor helaas het grootste deel van het decor van de tekening weg zal vallen. De bovenste twee vind ik van ongekende schoonheid. Beide hebben een enorme drukkende spanning en dagen uit om meer van deze dame te weten te komen. Hopelijk zien we een aantal van deze pareltjes, pagina groot, terug in de making off.

Hans van Oudenaarden said...

Hee Otto,
Dank voor je comment. Zoals ik het nu zie, ga ik een aantal van de cover schetsen uitwerken. Dus wieweet ook wel die bovenste.